Alle emner

+

5 ting du skal vide om Samsung bil sikkerhedskopi

At miste vores vigtige data ville være en visse mareridt, vi aldrig vil se. Men hvad sker der hvis du pludselig miste alle data gemt i enheden Samsung? Det er forbløffende, hvordan nogle gange vi kan vide om visse ting, men stadig ikke kender det. Samme er tilfældet med Samsung auto op igen. Det der kræves af os at have komplette oplysninger om, hvad det er meget bedre kendskab til opbevaring.

1. Hvad er Samsung bil sikkerhedskopi?

Samsung bil sikkerhedskopi er helt sikkerhedskopieret software, som er bundlet med Samsung ekstern drev og også giver mulighed for real-time mode eller endda planlagte tilstand sikkerhedskopier.

2. Hvordan kan jeg slette en auto backup af fotos fra mit galleri (trin for trin guide med screenshots)

1. første og vigtigste skridt er at gå til din telefons indstillinger.

delete facebook message

2. så man skal rulle til og også Tryk på regnskab & Sync.

3. Rul ned til og derefter trykke på synkroniserede e-mail-adresse.

delete facebook message

4. post og tryk på Sync Picasa Webalbum at fjerne markeringen eller endda deaktivere og fjerne uønskede billeder fra din enhed.

delete facebook message

3. hvordan du aktiverer Galaxy S4 Auto Backup

Det er meget vigtigt at være grundig med din telefon, du får en idé om disse aspekter. Det er et must at forstå, præcis hvordan du skal have dette tilbage op på din telefon, hvorigennem en blive aktiveret til en bedre adgang. Her er måder: - bare Følg disse enkle trin og du vil være gennem med automatisk op igen:-

a. kom til startskærmbilledet

delete facebook message

b. på startskærm, klik på Menu-tasten

c. derefter gå til indstillinger

delete facebook message

d. derfra skal du vælge fanen konti

delete facebook message

e. så du bliver nødt til at vælge mulighed for Backup

delete facebook message

f. du vil derefter se muligheden for Cloud

delete facebook message

g. alt du skal gøre er nulstille den og trykke på tilbage op

h. post, som du vil have til at indstille din backup konto.

4. hvor opbevares "Auto backup" fotos?

Det kan være en udfordring at vide, hvordan og hvor præcis dine fotos gemt. Der kan være forskellige måder og metoder til at se, hvilken metode der passer til at være bedst i dette kriterium. Således er Auto tilbage op billeder gemt i nogen af disse ting

1) Google +-den billeder kan gemmes i her. Man får mulighed for at man kan også automatisk finjustere deres billeder og få skøre effekter såsom selv rød-øje reduktion også farvebalance og skabe animerede GIF'er ud af en hurtig sekvens af billeder

2) dueslag:-Dette er også blevet endnu en anden slags skøre software, der kan gemme dine billeder. Dette kommer med sin egen ekstra fordele.

3) bit torrent sync kan være endnu en anden app, der kan bruges til at gemme billeder. Det er en stor app, men resulterer i skøre udgange.

5. jeg kan ikke slette billeder fra auto backup album i Galaxy S4 efter fjerner dem fra Google + og Picasa

Dette kan også være en af de mange problemer, der kan blive konfronteret med mennesker. Det er en forfærdelig ting selv, men mennesker kan være i vente på grund af dette. Det er således behov for at slette billeder fra auto tilbage op, der er givet. Følg disse trin klogt og dit problem vil blive løst.

1. gå til indstillinger-forbindelse på din telefon

delete facebook message

2. Klik på konti (fane)

delete facebook message

3. Vælg Google i denne

delete facebook message

4. pænt Skriv i din e-mail-ID >

delete facebook message

5. Rul ned til den ekstreme bunden

6. også Afmarkér "sync Picasa Web album"

delete facebook message

Når du har gjort dette, har du omgås problem med at få fotos gemt formular Picasa web albums. Nu er hvad jer savn en god bakke op. Således være opmærksomme og nu Prøv disse indstillinger:-

1. nu gå tilbage til indstillinger

delete facebook message

2. Klik på mere (fane)

3. i her vil du have noget, der hedder som en Application Manager

4. alt hvad du skal gøre her er finde galleri

5. derefter uden hikke bare rydde cachen

delete facebook message

6. Fjern alle tilgængelige Data.

Dermed skabe en back up og samtidig rydde data kan blive så nemmere, hvis du følger trinnene meget godt. Derfor bør dette ikke være et problem hvis du er godt modstander med slags funktioner, der findes.

Top