Alle emner

+

Sådan rydde oversigten på iPhone

Hvert nu og da, bør du rydde din iPhone historie. Dermed vil du frigøre noget plads og derfor tillader du iPhone kan køre hurtigere. Også, du vil slette alle dine aktivitet spor. Dette kan være meget nyttigt, hvis du mister telefonen, eller en person stjæler det.

For at rydde din hele iPhone historie, ville du nødt til at gøre det fra et par forskellige steder. Du ville have adgang til din Safari og rydde din Safari gennemser historie. Så du ville have adgang til din Opkaldsoversigt, meddelelsestråde og slette alle filerne manuelt. Heldigvis er der et program til din Windows eller Mac computer, der vil klare dit hele iPhone historie med et enkelt klik. Dette program kaldes Wondershare SafeEraser.

Del 1. en Klik for at fjerne alle historie poster på iPhone

Wondershare SafeEraser er en professionel data sletning værktøj med flere formål. Denne applikation er perfekt til enhver iDevice. Det er primært designet til at tørre alle dine personlige oplysninger fra din enhed. Hvis du sletter dine data manuelt, kan den nemt gendannes ved hjælp af visse værktøjer. Det er derfor dette program bruger os militær spec overskrive teknologi, så ingen af dine filer kunne inddrives nogensinde. Dette er meget nyttigt, hvis du sælger din telefon, eller hvis du mister det eller den bliver stjålet.

  • Slette dine private data, (alle dine historie)
  • Slette de filer, du manuelt slettet så at de ikke kan gendannes
  • Slette alle dine data permanent
  • Fremskynde din iPhone med den app's 1-Klik på oprydning mulighed
  • Komprimere dine fotos, så du kan få mere plads
4,998,239 mennesker har downloadet det

Her er vores simple guide om hvordan man bruger Wondershare SafeEraser til at slette din iPhone historie.

Rydde oversigten hele iPhone kan nu gøres med et enkelt klik.

1. Åbn Wondershare SafeEraser, og vælg Slet Private Data

backing up samsung galaxy s5

2. programmet vil automatisk starte analysere og scanne data på enheden.

backing up samsung galaxy s5

3. Når scanningen er færdig, vises alle dine private data i separate kategorier. Alt du skal gøre er at vælge, hvilke oplysninger du vil væk for evigt. Når du gør det, skal du klikke på Slet nu.

backing up samsung galaxy s5

4. før du slette alle dine data, skal du bekræfte dine handlinger ved at skrive "Slet" i boksen betingelse. Klik derefter på slette nu igen.

backing up samsung galaxy s5

5. Når alle de filer, du har valgt er blevet slettet, vil du se følgende meddelelse.

backing up samsung galaxy s5

Og det er det! Alle dine data er blevet slettet i et par enkle trin. Dog kan du stadig slette dine filer manuelt (men hvem ønsker at efter at have set Wondershare SafeEraser?) ved at slette din søgeoversigt, browser historie, meddelelsesoversigt, app-cache og e-mail cache separat. Lad os vise dig hvordan.

Del 2. Fælles måde at rydde søgeoversigten på iPhone

Ryd søgeoversigt på din iPhone, skal du slette browseroversigten. Da der er mere end én browser tilgængelig for iPhone, vil vi vise dig hvordan du sletter browserdataene for de to mest populære iPhone browsere-Safari og Google Chrome.

#1. Klart Safari Browser historie på iPhone

1. fra skærmen Hjem trykke på ikonet indstillinger og åbne kontrolpanelet indstillinger.

backing up samsung galaxy s5

2. finde Safari under indstillinger i Kontrolpanel. Når du finder det, klik på den.

backing up samsung galaxy s5

3. Når du har tappet på ikonet Safari, søge efter knappen Ryd historik og webstedsdata. Tryk på knappen.

backing up samsung galaxy s5

4. det sidste skridt er at bekræfte, at du vil rydde din historik.

backing up samsung galaxy s5

#2. Klart Chrome Browser historie på iPhone

1. for at slette Google Chrome gennemser historie, skal du starte app først.

backing up samsung galaxy s5

2. Tryk på menuen Chrome (tre korte vandrette linjer) og derefter finde menuen Indstillinger.

backing up samsung galaxy s5

3. Tryk knappen privacy.

backing up samsung galaxy s5

4. Klik på knappen klart browserdata.

b backing up samsung galaxy s5

5. bekræfte dine handlinger.

backing up samsung galaxy s5

Del 3. Fælles måde at klare besked historie på iPhone

Når vi skal meddelelser historie, kan du slette en hel samtale med en person eller (hvis du bruger iOS 9 eller højere) sletter kun markerede meddelelser. Her er hvordan.

1. Tryk på iPhone meddelelser fane fra skærmen Hjem.

backing up samsung galaxy s5

2. gang i meddelelser, tryk på Rediger og vælge de tråde, du slettede. Derefter trykke på delete. Dette vil slette alle beskeder fra en bestemt person eller visse personer.

backing up samsung galaxy s5

For at slette visse meddelelser fra en samtale, skal du åbne denne samtale først. Vælg en besked, du vil slette, når du befinder dig i samtalen. Derefter kan du slette det fra i en tråd ved at trykke på redigeringsknappen og derefter slette.

backing up samsung galaxy s5

Dog slette sletning af meddelelser som denne ikke dem permanent. De kan nemt kan gendannes ved at søge en kontaktpersons navn eller nogle søgeord fra en besked. Den eneste måde at slette meddelelser permanent ville være ved hjælp af en tredjepartssoftware, som Wondershare SafeEraser.

Del 4. Fælles måde at fjerne app cache på iPhone

Clearing app cache, kan aka skrammel filer, fra din iPhone give enheden et markant løft i vilkårene for dens hastighed. Desværre, der er ikke en option på din iPhone til at rydde app cache. Du kan enten slette kun Safari cache, eller en app dokumenter og data. Men ved at slette app's data kan du også slette visse vigtige filer (for eksempel sletning Viber app data kan slette alle de billeder, du har modtaget på Viber).

Clearing Safari cache blev forklaret ovenfor. Her er hvordan du sletter app data.

1. gå til Indstillinger > generel brug > Administrer lagerplads.

backing up samsung galaxy s5

Tryk på en ønskede element i dokumenter og Data. Alt du skal gøre er skubbe uønskede elementer til venstre og tryk på Delete.

Del 5. Fælles måde at klare e-mail cache på iPhone

Desværre er slette e-mail cache direkte fra din iPhone umuligt, ligesom slette app-cache. Men hvad du kan gøre, er at slette dine vedhæftede filer. Du må ikke være klar over, hvor meget plads kan disse vedhæftede filer tage. Den bedste løsning ville være at slette mailkontoen helt. Fortvivl ikke, du ikke vil miste dine e-mails, bare de unødvendige vedhæftede filer (som du kan downloade igen senere, hvis du har brug for dem). Før du sletter din e-mail, skal du vide adgangskoden.

Slette din e-mail konto åbne indstillinger og derefter trykke på den Mail, kontakter, kalender.

backing up samsung galaxy s5

Klik på navnet på, Rul ned og tryk på Slet konto. Når du gør det, tilføje din konto igen. Denne måde, vil du slette alle unødvendige e-mail vedhæftede filer og stadig have adgang til din e-mail.

Top