Alle emner

+

Sådan slette alt indhold og indstillinger på iPhone

Sletning af alle data og indhold er et fænomen, der ikke er tiltalende på førstepladsen, men brugeren skal sikre, at denne idé og de relaterede metoder efterfølges, når brugeren skal sørge for at telefonen er sælges, gives ud eller doneret. Det vigtigste punkt, der skal overvejes i denne forbindelse er, at de data, der er slettet ved hjælp af den indbyggede værktøjer er 100% erstattes, og hvis det indeholder følsomme info så brugeren vil blive dømt. Denne tutorial handler om permanent sletning af hele iPhone data.

Hvad gør "Slette alle indhold og indstillinger" på iPhone?

Den mest simple svar på dette spørgsmål er at telefonen bliver helt ny og det har samme virkning som for factory reset men forskningen i denne forbindelse har vist, at de data, der er blevet slettet gennem factory reset teknik er også inddrives ved hjælp af avancerede værktøjer og teknologier og af samme grund det er værd at bemærke, at brugeren skal sikre at metoden der er bedst i denne henvisning er anvendt for at sikre, at de bedste resultater opnås. Hvis den metode, der vil blive nævnt i den sidste halvdel af selvstudiet er anvendt chance for succes er ikke kun over 100, men de data, som slettes ved hjælp af dette fænomen vil også sørge for at den forbliver sikker og sikker hele tiden. Dette fænomen vil også sørge for at dataintegriteten beskyttes alle gange.

Sådan slette alt indhold og indstillinger på iPhone

Brugeren skal sikre, at følgende proces følges i denne henseende for at sikre, at brugeren får bedst og topmoderne resultatet for clearing data fra iPhone helt:

1. iPhone indstillingerne er at få adgang til for at sikre, at processen udløsere og den rette vej er vedtaget for at sikre, at brugeren får det bedste resultat:

Erase All Content and Settings on iPhone

2. brugeren skal derefter Kontroller, at indstillingen "Slet alt indhold og indstillinger" er valgt for at sikre, at enheden er udslettet helt. Det er værd at bemærke at nulstille alle indstillinger vil sørge for, at kun indstillingerne er udslettet og data forbliver sikker. Det er af samme grund, at den anden mulighed i denne forbindelse skal være valgt for at sikre, at brugeren får de bedste resultater og fornødne er også gjort med lethed og tilfredsstillelse:

Erase All Content and Settings on iPhone

1 Klik på permanent slette alt indhold og indstillinger på iPhone

Wondershare SafeEraser er bedst og topmoderne programmet, hvilket gør sikker på, at iPhone nulstilling er let at udføre og bedst og topmoderne proces er vedtaget for at sikre, at data er slettet for evigt. Brugeren skal sikre, at den proces, der vil blive nævnt i denne del af tutorial er der skal følges for at sikre, at brugeren får bedste og topmoderne resultater alle tid.

Følgende er nogle vigtige elementer i programmet, hvilket gør det en af bedste på alle tidspunkter og sikrer også, at brugeren får det bedste resultat i forhold til enhed aftørring:

  1. GUI eller den grafiske brugergrænseflade gør sikker på, at brugen af programmet er nem og selvforklarende og det sikrer også, at brugeren er aldrig tabt, mens programmet bruges til enheden sletning.
  2. Med flere sletning kanaler integreret er dette program en af de bedste måder at sikre, at data er slettet, og brugeren får den bedste beskyttelse anlægget hele tiden.
  3. Programmet understøtter alle de filer, der er understøttet af iPhone og derfor det kan slette en fil, en bruger kan tænke på.
  4. Programmet er en af de bedste måder til at sikre at identitet samt datatyveri er dæmpet og beskyttelse er fastsat til brugeren i denne henseende.
4,998,239 mennesker har downloadet det

Sådan permanent slette alt indhold og indstillinger fra en iPhone?

Brugeren skal sikre at bedst og topmoderne processen, der har været nævnt nedenfor er fulgt for at få arbejde med kvalitet og klasse:

1. Kontroller, at programmet er downloadet og installeret. Når enheden er tilsluttet til programmet, så de vigtigste interface vil poppe op på sin egen:

Erase All Content and Settings on iPhone

2. Slet alle data indstilling er derefter vælges til at sikre, at processen skrider frem i den rigtige retning:

Erase All Content and Settings on iPhone

3. den bruger så behov for at sikre, at word slet skrives for at gå videre i denne henseende:

Erase All Content and Settings on iPhone

4. enheden er at blive holdt forbundet for at sikre, at processen er fulgt i den bedste måde:

Erase All Content and Settings on iPhone

5. når dataene udgået brugeren vil blive lynhurtig og processen også slutter her:

Erase All Content and Settings on iPhone

r
Top