Alle emner

+

Sådan annulleres iCloud lagringsplaner

Hvis du har et nyt iOS-enhed, uanset om det er iPad, iPhone, iPod eller Mac, vil du automatisk få en gratis iCloud opbevaring på 5GB. Lagringen kan bruges til at gemme ting som billeder fra enheden, musik, apps, film, bøger, emails, etc. Hvis den gratis 5GB er ikke nok for dig, eller du har brug for mere lagerplads, så har Apple en plan for dig. For et par dollars, kan du få ekstra iCloud opbevaringsplads til at gemme dine data.

Hvis du allerede har et abonnement til iCloud opbevaring og du beslutter at annullere abonnementet, skal du følge nedenstående trin.

Del 1. Sådan annulleres iCloud lagringsplan til iPhone, iPad og iPod

Nedenfor er de skridt til at annullere iCloud lagringsplaner og det gælder for iPad, iPhone og iPod hjælpemidler.

Trin 1: Åbn programmet indstillinger på din startskærm og rul ned til indstillinger for iCloud.

How to Cancel iCloud storage plans

Trin 2: Tryk på "Opbevaring" i indstillingerne iCloud.

How to Cancel iCloud storage plans

Trin 3: Tryk på "Administrer opbevaring" i menuen lager.

How to Cancel iCloud storage plans

Trin 4: Rul til bunden og tryk "Ændre oplagring Plan".

How to Cancel iCloud storage plans

Trin 5: Tryk på "Gratis" indstilling og tryk derefter på køb øverst højre hjørne af app.

How to Cancel iCloud storage plans

Skriv din Apple-id-adgangskode for at kunne annullere planen. Dette træder i kraft straks, den nuværende abonnement udløber.

Del 2. Sådan annulleres iCloud lagringsplan på Mac

Trin 1: Klik på Apple-menuen og gå til Systemindstillinger, og klik derefter på iCloud

Trin 2: Klik på Administrer i nederste højre hjørne.

Trin 3: Klik på Skift opbevaring planlægger i øverste højre hjørne.

Trin 4: Klik på "Downgrade Options..." og indtast dit Apple ID password og klik på Administrer.

How to Cancel iCloud storage plans

Trin 5: Vælg "Gratis" planen lykkedes annullere planen. Dette træder i kraft straks, den nuværende abonnement udløber.

How to Cancel iCloud storage plans

Trin 6: Klik på udført.

Del 3. Hvordan at slette/lukke iCloud konto

Det er næsten umuligt at bruge en iOS enhed uden en iCloud konto. Det er bedre for dig at ikke have en iOS enhed end at have en og ikke ejer en iCloud konto. ICloud-konto er vigtig, da det er et middel til backup af dine personlige data. Selvom du ikke backup af dine fotos, videoer eller musik, kan du sikkerhedskopiere dine kontakter, påmindelser, kalender, e-mails og noter. Sikkerhedskopiere dem er vigtig, da du kan få adgang til dem, selvom du mister din enhed og de tager en lille procentdel af din iCloud opbevaring. Du kan blot få adgang til eller gendanne dine kontaktpersoner, e-mails og andre personlige data ved bare synkronisering af den nye enhed med iCloud-konto eller logge ind på iCloud enten på Windows eller Mac.

Hvis for nogle årsager du ikke længere ønsker at bruge iCloud storage kan du slette din iCloud konto. Alt du skal gøre er at slette kontoen fra alle dine enheder og klare de data, der opbevares i iCloud konto.

Ting du skal gøre, før du lukker din iCloud konto

Siden du har besluttet at lukke din iCloud konto, først og fremmest skal du sørge for er at ingen af dine enheder i øjeblikket at blive synkroniseret med din iCloud konto. Dette er vigtigt, fordi selv efter du slette kontoen og enhederne synkronisering så er det som om du intet har gjort.

For det andet, skal du slette alle dine konti fra alle dine enheder. Uanset om du bruger en iPhone, iPad eller en Mac, skal du slette kontoen iCloud fra alle disse enheder.

After deleting your account from your devices, you will need to log in to iCloud.com on your computer and delete the following:

Billeder: Hvis du tillader enheden at uploade dine billeder til iCloud derefter nødt du absolut til at tjekke konto ved hjælp af din webbrowser og slette alle billeder gemmes på iCloud-serveren. Dette normalt synkroniseres med enheden, og da du har fjernet kontoen fra din enhed, vil det ikke længere synkronisere.

Videoer: Slette alle de videoer uploadet til iCloud server fra din enhed fra iCloud nettet for at helt slippe af med det på serveren.

Musik: De fleste mennesker synkronisere deres musik med deres iCloud konto. Du skal også slette dem så godt.

Alle dine kontakter: En af de vigtigste årsager til at have en telefon er i første omgang kontakter. ICloud opbevarer alle kontakter i din enhed, og du skal slette dem da du lukker kontoen.

Kalendere: Du skal også slette dine kalenderposter fra serveren.

Noter: Dine noter fra dine enheder har også til at blive slettet for at gøre denne proces en succes.

Påmindelse: Hvis du er typen, der bruger påmindelser hele tiden, så antager jeg du vide, at påmindelserne er også uploadet til iCloud server.

Mail: Dette er også en af de vigtige grunde, du fik telefonen i første omgang og clearing mail i iCloud er meget vigtig, da det indeholder masser af personlige oplysninger.

Efter sletning af alt fra din iCloud konto, vil du ikke længere kunne få adgang til iCloud backup af din enhed undtagen hvis du bakket dem op ved hjælp af iTunes. Dette betyder ikke tilbage til din enhed og når det bliver forkælet eller forsvinder, så alle dine data også vil være borte.

Slette iCloud konto

Slette iCloud fra dine enheder er det første skridt til at lukke din iCloud konto. For at gøre dette, skal du følge nedenstående trin.

Trin 1: Åbn indstillinger app fra skærmen Hjem og rul ned til indstillinger for iCloud.

How to Cancel iCloud storage plans

Trin 2: Rul til bunden af siden iCloud og tryk på Slet konto.

How to Cancel iCloud storage plans

Trin 3: Tryk på indstillingen Slet i pop up vindue til at bekræfte iCloud konto sletning.

How to Cancel iCloud storage plansg

Top