Alle emner

+

7 ting du skal gøre, før sælger din iPhone

Så hvis du har lige købt en ny smartphone til at erstatte din gamle iPhone, er det sandsynligt, at du planlægger at sælge din gamle iPhone til en god pris nu. Det er en fremragende plan, ingen tvivl om. Selv, har du givet en tanke til hvad er nogle af de grundlæggende ting du skal gøre, før du sælger din gamle iPhone væk? Lad os ikke glemme, at din iPhone indeholder en masse personlig information, der hvis de blev efterladt i forkerte hænder er udsat for misbrug.

Så er her vi i dag med en liste over de 7 vigtigste ting, du skal gøre før du sælger din iPhone. Hvis du også læst om at sælge din iPhone, så er det et must for dig.

1. sikkerhedskopiere data med iTunes eller iCloud

Dette er en af de første ting du skal gøre, backup din iPhone således at du kan hente alle data i din iPhone og overføre til din nye smartphone, når der er behov. Nu, du ikke ønsker at gå glip af nogen af disse vigtige kontakter, beskeder, noter osv.

Du kan bruge nogen af de 2 metoder til at skabe backup af din iPhone; iTunes eller iCloud.

iTunes

Trin 1: Lancere iTunes og Tilslut din iPhone til din computer.

Trin 2: Gå til fil > enheder > overførsel Køb sà ¥ du kan gemme alle de hentede indhold f.eks. fra iTunes eller App Store.

things-before-selling-iphone

Trin 3: Når iTunes er færdig med at overføre dine køb, gå til fil > enheder > op igen.

things-before-selling-iphone

Trin 4: Når denne proces er overstået, at kontrollere, hvis sikkerhedskopieringen er gennemstegt med held, gå til iTunes-indstillinger > enheder. Her bør du se backup med den dato og det tidspunkt, det blev oprettet.

iCloud

Trin 1: Tilslut din iPhone til dit WiFi netværk.

Trin 2: Sikre, at din iCloud Backup er tændt.

  • iOS 8 brugere, klik på Indstillinger > iCloud > Backup
  • iOS 7 brugere, klik på Indstillinger > iCloud > opbevaring & Backup

things-before-selling-iphone

Trin 3: Hit tryk option "Tilbage op nu" og sikre, at din iPhone bliver tilsluttet WiFi netværk.

2. Slet iCloud konto

Sletning af din iCloud konto fra din gamle iPhone ville helt sikkert være det næste skridt i at sikre, at din gamle iPhone ikke bære nogen af dine oplysninger. Her er hvordan man gør.

Trin 1: På din iPhone, gå til Indstillinger > iCloud. Rul derefter ned til find afsnittet 'Slet konto' eller "Log ud" og tryk på der.

Trin 2: Nu, blot bekræfte processen med at fjerne din iCloud konto ved at trykke på den indstilling 'Slet konto' eller "Log ud" igen.

things-before-selling-iphone

Bemærk: Denne metode også fjerner alle data, der er fra iCloud og gemmes på din iPhone.

3. log ud af iMessage og FaceTime

Du logger ud af iMessage og FaceTime er noget meget vigtigt og også meget let at gøre.

For at logge af iMessage, gå til Indstillinger > meddelelser og tage et kig på den øverste del af skærmen, herfra sluk mulighed for iMessage og der logger dig ud af iMessage.

things-before-selling-iphone

Og for at logge af FaceTime, gå til Indstillinger > FaceTime som før tage et kig på den øverste del af skærmen, fra her sluk mulighed for FaceTime og der logger dig ud af FaceTime.

things-before-selling-iphone

4. log af iTunes/App Opmagasinere

Hvis du vil logge ud af iTunes og App Store, gå til Indstillinger > iTunes & App Store, klik på din Apple-ID og derefter tryk på "Log ud" knappen fra popup-menuen, som vist på billedet nedenfor.

things-before-selling-iphone

5. generel nulstille (slette alle indhold/indstillinger)

Dette er en meget nem ting at gøre, men vi varmt anbefale at du opretter en sikkerhedskopi til din iPhone før du gør dette. Hvis du vil slette alt indhold på din iPhone, gå til Indstillinger > Generelt > Nulstil > slette alt indhold og indstillinger.

things-before-selling-iphone

6. permanent aftørre iPhone med Wondershare SafeEraser

Wondershare SafeEraser er en af de mest førende software i verden når det kommer til at slette alle data i din iPhone permanent. Det har været valget af mange, når det kommer til at beskytte sig mod identitetstyveri. Ansøgningen, som er tilgængelig for både Windows og Mac, kan downloades fra knapperne nedenfor.

Download for Win Version Download Mac Version

Trin 1: starte softwaren og tryk på mulighed for at Slette alle Data fra hovedvinduet.

things-before-selling-iphone

Trin 2: på det næste skærmbillede skal du skrive i 'Slet' for at bekræfte.

things-before-selling-iphone

Trin 3: mens processen med sletning sker, sikre, at din iPhone forbliver forbundet med din computer.

Trin 4: jer burde nu se en fuldført skærm når sletteprocessen er fuldført.

things-before-selling-iphone

7. afmelde din enhed på supportprofile.apple.com

l

Den sidste ting at gøre er at ændre ejerskab af din iPhone, som du er ved at sælge det nu. At være i stand til at gøre det, gå til supportprofile.apple.com og logge ind med din Apple-ID. Når du er logget, vil du kunne se alle dine enheder, der vises under din Apple-ID. Alt du skal gøre nu er at klikke på knappen 'Unregister', som du bør finde nedenunder dit særlige iOS-enhed, som i dette tilfælde er din iPhone.

things-before-selling-iphone

Top