Sådan slettes Facebook beskeder på Facebook.com

Facebook er måske den største sociale medier hjemmeside af vores alder med milliarder af brugere fra alle dele af verden. Det er derfor kun logisk at sige, at enhver person med en internetforbindelse i dag, også har adgang til Facebook, hvorfor der er altid masser af datadeling altid foregår enten i form af væg indlæg eller meddelelser. Midt i al denne streng data er deling det helt muligt at sende nogen en pinlig meddelelse ved en fejl eller har sagt noget, kun for at fortryde det senere.

Denne artikel beskriver processen med at slette gamle Facebook samtaler individuelt samt slette flere beskeder ad gangen med detaljeret beskrivelse af hvert trin.

Lad os starte med et meget grundlæggende og temmelig almindelige spørgsmål, der kan vi un-send en Facebook-besked? Svaret på dette spørgsmål er simpelt: Nej!

Når du har sendt en Facebook-besked, der er ingen måde at FN-send eller fjerne det fra modtagerens indbakke, medmindre han/hun sletter sig selv. Så, indtil Facebook giver os nogle sådanne funktionalitet, vi vil bare nødt til at passe os selv. Selv om der er nogen "snippets" hævder at få arbejdet gjort, ikke prøve dem fordi de er bare hoaxes, hvilket kan endda vise sig for at være malware. At fjerne yderligere tvivl (hvis der er nogen venstre, der er), følgende billede fra Facebook hjælp viser tydeligt Facebook politikken vedrørende sagen.

delete facebook message

Nu, lad os begynde at forstå, hvordan at slippe af med gamle beskeder/samtaler i vores indbakke. Alt, hvad du skal have for at nå målet er en aktiv Facebook konto, en aktiv web-forbindelse og en web gennemser benytter som du kan logge ind på www.facebook.com. Følg instruktionerne nedenfor for at starte.

Trin 1. Log ind på din Facebook-konto ved at gå til www.facebook.com og skrive i jeres username og password i log ind-feltet.

Trin 2. Når du har logget ind, gå til fanen "Beskeder" på højre side af din newsfeed og klik for at have alle dine samtaler, vises i et enkelt vindue. Du kan også gøre brug af fanen meddelelser lige ved siden af fanen meddelelser og vælg "Se alle" for at få vist alle dine samtaler.

delete facebook message

Trin 3. Marker den samtale, som du vil slette tidligere meddelelser. Bemærk, at du kan ikke vælge flere samtaler på en gang, du skal gøre dette individuelt til hver samtale

delete facebook message

Step4. Gå til fanen "Handlinger" i øverste venstre hjørne af samtalen og fra drop-down menuen, Vælg "Sletter meddelelser". Husk, at efter sletning af en meddelelse, du ikke kan hente den. Så tjek igen og igen før du sletter en meddelelse for at sikre, du ikke ville har brug for det i fremtiden.

delete facebook message

Step5. Du vil opdage udseendet af lille firkantet afkrydsningsfelter på venstre side af hver enkelt meddelelse. Du kan vælge de meddelelser, du vil slette, ved at klikke på det tilsvarende afkrydsningsfelt og når du har valgt alle de ønskede meddelelser, klik på "Slet" i bunden af samtalen. Du kan kontrollere så mange afkrydsningsfelter, som du ønsker på et givet tidspunkt at slette de tilsvarende meddelelser.

delete facebook message

Trin6. Nu, hvis du vil slette en hel samtale i stedet for at nogle valgte meddelelser, gå til fanen "Handlinger" igen og drop-down menuen, Vælg "Slet samtale". Bemærk, at når du klikker på indstillingen "Slet samtale", der er ingen måde at hente det vil sige den er slettet permanent. Igen er det vigtigt at huske på, at du samtidig ikke kan slette flere samtaler på en enkelt gang. I stedet, skal du slette hver samtale separat.

delete facebook message

Step7. Alternativt, hvis ikke vil permanent slette en samtale, men bare ikke ønsker at se det i din indbakke længere, kan du arkivere det blot ved at klikke på lille kryds optræder lige ved siden af hver samtale. Dette gør den tilsvarende samtale gå til en anden mappe end indbakke navnet som "Arkiv", så du stadig kan se en besked i der, når du har lyst.

delete facebook message

Trin8. Disse samtaler er ikke permanent slettet; de forbliver bare ikke i Indbakke længere. Du kan altid få adgang til dem, men ved at gøre brug af indstillingen "Mere" over samtalelisten og fra at vælge drop down menuen "Arkiveret".

delete facebook message

Step9. Du kan arkivere så mange samtaler som du ønsker, men igen, kun én samtaler kan arkiveres på en enkelt gang. Der findes ingen metode, kan du samtidig arkiverer flere samtaler.

I denne artikel, vi lærte at slette gamle Facebook beskeder/samtaler og som du kan fortælle dig, det er ikke så svært og selv en nybegynder kan nemt slippe af uønskede meddelelser ved at følge trinene nævnt ovenfor. Men som de siger, bedre sikker end bedrøvelig, det er altid bedst at afspejle før rammer at sende knap!

Home > Ressource >All Topics> Slet > Sådan slettes Facebook beskeder på Facebook.com
Top