Alle emner

+

Sådan rydde historie, Cache og Cookies fra iPad

Del 1. Sådan klare Safari historie fra iPad

At rydde Safari historie fra iPad:

1. Tænd for din iPad.

2. Åbn webbrowseren Safari .

3. Når åbnet, tryk på ikonet bogmærker (ikonet med symbolet for en åben bog) fra bunden af interfacet.

4. Tryk på indstillingen historie vinduet bogmærker .

5. fra nederste venstre hjørne af vinduet historie , klik på klare.

6. den viste Ryd historik bekræftelsesboks, tryk på den ønskede indstilling som pr dine krav til at klare den sidste time historie, historien om den aktuelle dato, historien om den aktuelle og forrige dag, eller at rydde hele historien.

7. når det er gjort, gå tilbage til skærmen Hjem og begynde at bruge din iPad normalt.

Del 2. Sådan rydder du cachen i iPad

At rydde cachen i iPad:

1. Tænd for din iPad.

2. på skærmen Hjem skal du trykke på ikonet Indstillinger .

3. i den næste grænseflade, i venstre rude, lokalisere og tryk på Safari.

4. fra den højre rude, lokalisere og trykke på indstillingen Ryd historik og webstedsdata .

5. Når du bliver bedt om, skal du trykke på knappen Ryd i den åbnede Ryd historik og Data bekræftelse for at rydde cachen (sammen med browserhistorik) fra din iPad.

Del 3. Sådan klare bogmærker i iPad

Slette bogmærker i iPad:

1. Tænd for din iPad.

2. Tryk på ikonet Safari fra skærmen Hjem.

3. fra bunden af grænsefladen åbnede Safari, skal du trykke på bogmærker -ikon (ikon, der ligner en åben bog).

4. fra grænsefladen åbnede bogmærker fanen favoritter option.

5. fra det nederste højre hjørne af vinduet favoritter , skal du trykke på Rediger.

6. Når dette er gjort, skal du trykke på Fjern-ikon (ikon med et minustegn i en rød cirkel) der repræsenterer det bogmærke, du vil fjerne.

Bemærk: du skal trykke på ikonet Fjern individuelt for hvert uønskede bogmærke.

7. efter du har fjernet alle de uønskede bogmærker, skal du trykke på knappen færdig fra det nederste højre hjørne af grænsefladen.

8. når det er gjort, kan du begynde at bruge din iPad normalt.

Del 4. Sådan klare opbevaring i iPad

Selvom du kan fjerne alle dine personlige oplysninger fra din iPad manuelt, det er tid at tage og kedelig proces, og tilgangen er ikke værdsat af mange brugere, der ønsker at få arbejdet gjort øjeblikkeligt.

For at fremskynde processen og gøre tingene helt problemfri, må du stole på nogen tredjeparts viskelæderværktøj.

En af de bedste viskelæder værktøjer til at slette alle data fra enhver iPhone eller iPad er Wondershare SafeEraser. Softwaren har alle de avancerede funktioner, som du, som en iDevice bruger ville brug for at komplet vedligeholdelse og/eller sletning af dine gadget(s). Selvom programmet kommer med en prisseddel, er det værd hver cent, som du betaler.

Wondershare SafeEraser har følgende funktioner:

  1. Ryd Private Data
  2. Slette din enhed permanent
  3. Ryd Junk fil og afinstallere Apps
  4. Permanent slette 'Allerede overstreget filer'
  5. Komprimere billeder at genvinde opbevaring for enhed


4,088,454 mennesker har downloadet det

At klare opbevaring af din iPad:

1. log på din Windows computer med en administratorkonto.

2. lukke op hvilken som helst webbrowser efter eget valg.

3. gå til http://www.wondershare.com/iphone-data-eraser/guide.html hjemmeside.

4. fra den åbnede webside, skal du klikke på knappen Prøv det gratis og downloade installationsfilen til din computer.

5. efter downloadet, skal du dobbeltklikke på den installerbare fil.

6. åbnede splash skærmen, klik på installere og vente indtil Wondershare SafeEraser installerer på din computer korrekt.

Bemærk: Hvis ikke allerede installeret, hente og installere iTunes på din PC for at tillade SafeEraser at arbejde.

delete facebook message

7. Når softwaren er installeret, skal du klikke på knappen Start nu på velkomstbilledet.

delete facebook message

8. Tilslut din iPad til pc'en via USB-kablet, der blev leveret sammen med det og vente til Wondershare SafeEraser registrerer enheden.

delete facebook message

delete facebook message

9. når ikonet for din iPad vises i Wondershare SafeEraser interface, skal du klikke på indstillingen Slet alle Data fra det primære vindue.

10. i højre rude, klik på Slet nu.

delete facebook message

11. den viste boks, klik på knappen Køb nu og følg vejledningen derfra hen til hjemtage den fuld licenseret kopi af programmet for at slette alle dine personlige data fra enheden.

Bemærk: prøveversionen af programmet er kun i stand til at slette data fra appen musik og film.

delete facebook message

Top