3 måder at slette iPhone Data uden at miste Jailbreak

Jailbroken iPhone gavner dig en masse. Du kan downloade en verden af apps, som ikke er tilgængelig i Apple App Store, adgang til iOS systemet og ændre udbydere af trådløse. Der er dog én ting du nødt til at ansigt: når du har brug at gendanne din iPhone, jailbreak funktioner vil være tabt. Tt er dog svært ikke at slette iPhone data, hvis du har masser af personlige oplysninger på din iPhone. Må ikke bekymre dig om det. Der er stadig omgåelser slette iPhone data uden at miste jailbreak Check ud af de følgende 3 enkle måder at slette iPhone (støtte iOS 9) data uden at miste jailbreak.

Løsning 1: Ét klik til at slette din iPhone data uden at miste jailbreak

Du har ikke være tech-savvy at vide, hvordan man kan slette data på en jailbroken iPhone. Det eneste krav til dig er at vælge det rigtige værktøj til at gøre opgaven for dig. Wondershare SafeEraser eller Wondershare SafeEraser til Mac giver dig mulighed for at slette uønskede filer, private data eller alle data på din jailbroken iPhone uden at miste jailbreak. Det er fuldt kompatibel med iPhone 6s (Plus), 6 (Plus), 5S, iPhone 5C, iPhone 5 og iPhone 4S kører den nyeste iOS 9. Du kan downloade den for at have en prøve. Nedenfor er de enkle trin til at slette iPhone data med dette program.

Download Windows VersionDownload Mac Version

Trin 1 Tilslut din iPhone med din computer

Download den rigtige version af Wondershare SafeEraser til din computer. Lancere det og forbinde din computer med din iPhone via USB-kablet.

wipe iphone before selling

Trin 2 Slette iPhone data uden at miste jailbreak

I det primære vindue vises alle funktioner til dette værktøj. Du kan bruge det til at slette junk-filer, private data, slettede filer eller endda alle data på din iPhone. Vælg den rigtige funktion du har brug for.

  • 1-click oprydning: rydde junk-filer, som logfiler, foto/video cache, iTunes synkronisering cache, download temp filer, app-cache, app cookies, app temp filer og meget mere.
  • Slet Private Data: safari cache, safari historie, safari cookies, tastatur cache, besked, vedhæftede filer, Opkaldsoversigt, noter, billeder, osv.
  • Slette slettet filer: meddelelser, iMessage, kontakter, kalder historie, facetime, kalender, påmindelser, noter, safari-bogmærker, fotos, videoer og så videre.
  • Slette alle Data: slette alle data på din iPhone, sætte den som en ny telefon

Download Windows VersionDownload Mac Version

erase iphone to sell

Løsning 2: Tørre din iPhone data uden at miste jailbreak (kun til iOS 5.0-6.1.2)

Denne løsning er baseret på semi-gendanne, og det er kun til iOS 5.0-6.1.2. Hvis du bruger andre iOS versioner, skal du ikke følge denne vejledning. Du kan downloade det ved at klikke på linket videre.

Trin 1. Unzip den pakke, du har downloadet og opstille den EXE fil i den.

Trin 2. Tilslut din iPhone til computeren og vent et øjeblik, indtil programmet registrerer det.

Trin 3. Klik på knappen til højre på statuslinjen og gøre arbejdet efter beskrivelsen.

Trin 4. Under processen, vil din iPhone genstarte nogle få gange. Når det er fuldført, kan du få en ren iPhone med ingen data, men en intakt jailbroken iOS.

Løsning 3: Slet iPhone data uden at miste jailbreak (kun for en jailbroken iPhone)

Hvis du leder efter en app arbejder på din iPhone, kan du prøve iLEX rotte, som kan downloades fra Cydia butik. Hvad du bør vide er, at denne app kan hjælpe at slettet alle data, men bestanden apps og data fra din jailbroken iPhone, men det holde din jailbreak oprindelige. Hvis dette er hvad du behøver, skal du flytte frem.

Trin 1. Hent og Installer iLEX rotte på din iPhone fra Cydia butik.

Trin 2. Så er du nødt til at finde og installere MobileTerminal på din iPhone, søger den i Cydia butik.

Trin 3. Respring din iPhone og køre MobileTerminal.

Trin 4. Type rotte i kommando-området. Derefter vil blive præsenteret en lang liste af muligheder. Hvis du vil slette din iPhone data, kan du vælge indstillingen 12.

Skridt 5. Bekræft dit valg ved at klikke på Ja, når værktøjet beder om din kontrol.

Skridt 6. Afvente den oparbejde færdig, og genstarte din iPhone, når du bliver bedt om at gøre dette.

Når din iPhone er genstart, er næsten alt på det slettet undtagen iLEX rotte og stock apps.

Top